Succesvol invloed uitoefenen

Een spitsvondig programma voor ondernemers en managers die willen doorbreken naar strategisch leiderschap, op zoek zijn naar meer impact of hun passie als leider willen terugvinden.

[one_third first]Zou het niet fijn zijn om een aantal vaardigheden te ontwikkelen om op een acceptabele manier invloed uit te oefenen? Zou het niet fijn zijn om de kern van het eigen leiderschap te (her)ontdekken?
Succesvol zijn als ondernemer, als leidinggevende en als manager heeft niet alleen te maken met kennis en bekwaamheid. Succesvolle leiders voelen hun omgeving zo goed aan dat ze sneller dan anderen veranderingen opmerken. Dit stelt ze in staat betere strategische beslissingen te nemen. Meer nog: doordat zij ook mensen goed kunnen inschatten, zijn zij in staat om de omgeving te beïnvloeden. Leiders leveren zich niet zo maar over aan de omstandigheden. Leiders kunnen op een positieve manier, zonder macht te gebruiken, invloed uitoefenen. In sommige omstandigheden lukt dat echter beter dan in andere en wanneer het niet lukt kan dat tot vertwijfeling en frustratie leiden.
[/one_third]

[one_third]Wat zijn de knelpunten waardoor je niet de impact hebt die je zou wensen? Wat heeft te maken met je eigen stijl? Wat heeft te maken met de organisatie waar je werkt? Wat kan je zelf beïnvloeden? Zijn je verwachtingen realistisch? Hoe kan je invloed uitoefenen? Wat werkt in welke omstandigheden? Waar ligt je passie? Kan je je passie realiseren in deze rol? In deze context?
[hr_invisible]

Begeleidingsprogramma

Dit programma begeleidt managers, ondernemers en leidinggevenden bij hun persoonlijke zoektocht naar de knelpunten die veroorzaken dat ze niet de impact hebben die ze zouden willen hebben of niet meer dezelfde passie hebben als toen ze startten. De aanpak bestaat uit groepssessies, ervarings-
uitwisseling, individuele opdrachten en persoonlijke begeleiding.
[/one_third]

[one_third]In dit programma werkt Lut Pierre samen met Pia Van Noppen.
Pia Van Noppen is handelsingenieur en neuropsychologe. Pia was 15 jaar manager bij Janssen Pharmaceutica en Philips. Vandaag leidt ze een psychologenpraktijk gericht op het coachen van mensen die te kampen hebben met burn-out en loopbaanvraagstukken.

Pia en Lut voegen hun jarenlange ervaring als manager en inzichten als expert samen. De combinatie van het psychologische en sociologische perspectief creëerde een veelzijdige en complete benadering, die dit programma uniek maken. Niet alleen de persoonlijke ontwikkelpunten, maar ook de organisatiekenmerken en de dynamiek tussen de deelnemer en de organisatie komen aan bod.

 

[/one_third]


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lutpierre/public_html/wp-content/themes/celeste/views/prev_next.php on line 36
next
Bezield en succesvol samenwerken

Copyright by Lut Pierre. All rights reserved.