‘Je hebt in je leven maar één talent nodig: het talent om je droom te vinden.'
Jacques Brel

Wat is coaching voor mij?

Coaching gaat uit van het principe dat iedereen beschikt over de bronnen die nodig zijn om de persoonlijke doelen te bereiken. Een coaching-gesprek gaat over een doel dat je als cliënt voor jezelf formuleert en waarbij je de coach inschakelt als begeleider op het pad naar je doel. Vooral high performers en ambitieuze mensen met veerkracht schakelen een coach in om hun volledige potentieel te realiseren.

Een coaching-gesprek is dan ook een gelijkwaardig gesprek van professional tot professional.

Coaching is het vak van het vragen stellen. Door de juiste vragen te stellen in de juiste volgorde stimuleer ik je bij jouw inzichtelijk proces waardoor je jouw authentieke persoonlijke antwoorden ontdekt.

Naast het vakkundig stellen van onderzoekende vragen, leg ik je als jouw coach ook je paradoxen, zelfgecreëerde sabotage en beperkende overtuigingen voor. Deze zorgzame confrontatie laat je toe je intrinsieke motivatie te herontdekken om de volgende stap te zetten.

Coaching brengt zo een proces van zelfrealisatie op gang. Je staat stil bij wat je het liefste wil, je kwaliteiten en wie je bent. Je herontdekt deze onmetelijke bron van motivatie. Een coaching-traject laat je toe te worden wie je bent, zodat je in staat bent jouw authentieke keuzes te maken en ernaar te leven.

Coaching gebeurt in volledige confidentialiteit en met respect voor jouw privacy als cliënt. Ik volgde een erkende vakopleiding en houd me aan de deontologische code van de Internationale Coaching Federatie (ICF): https://coachfederation.org/code-of-ethics

Ik begon mijn loopbaan als expert, nu ben ik coach. Het verschil is dat ik niet meer vertrek van mijn eigen oordeel, maar van de vraag van mijn klanten. Ik hoef niet meer alle antwoorden te geven, maar ik begeleid mijn klanten bij het formuleren van het voor henzelf gepaste antwoord.
'Als u een wijs antwoord verlangt, moet u ook verstandig vragen.'
W. Goethe
Heb je graag meer informatie? Wil je al even kennismaken en van gedachten wisselen?
Ik vertel je graag meer over mijn visie, aanpak en manier van werken.


Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

+32 (0) 479 07 53 83 / lut@lutpierre.be

Copyright by Lut Pierre. All rights reserved.