Feelings are Facts

Jouw partner bij het hard maken van de zachte factor binnen je organisatie.

Interim opdrachten

De tijdelijke rol van HR Manager, HR Business Partner, verantwoordelijke Organisatieontwikkeling, Talent Development…


In een context van groei en verandering

Interim opdrachten laten me toe om deel te nemen aan de praktijk en een actieve rol op te pakken. Zo zie ik hoe het samenspel binnen de organisatie echt verloopt. Vanuit mijn werkrelatie met leidinggevenden en medewerkers kan ik het veranderingsproces van binnenuit begeleiden en inspireren. In deze rol kan ik als collega coachende tussenkomsten doen.

Coaching

Leiderschapsontwikkeling, invloed uitoefenen vanuit verbinding, connectie maken met de persoonlijke loopbaanwaarden op sleutelmomenten in de carrière


Voor leiders, senior professionals, experten en ondernemers van KMO’s

Veranderingsprocessen zijn een samenspel tussen organisatiebrede aanpassingen en het vermogen van de mensen om een plaats te vinden binnen de nieuwe omstandigheden.

Als ICF-gecertificeerd coach, nodig ik je uit om - ondanks de veranderingen die de omgeving oplegt - autonome professionele keuzes te maken en om de kern van je professioneel leiderschap te (her)ontdekken. Door indringende vragen te stellen, nodig ik je uit om stil te staan bij je eigen ambities, maar ook bij wat nodig is om deze in de nieuwe omstandigheden waar te maken.

Mentorship & Coaching On the Job

Persoonlijke begeleiding van HR-professionals


Begeleiding van de verantwoordelijken bij het tot stand brengen van een organisatie met bezieling, verbondenheid en doelgerichtheid

Weet je zelf wat je te doen staat? Maar lukt het niet om deze ambities in praktijk te brengen? In deze rol ben ik niet alleen coach, maar ook deskundige. Door mijn expertise en praktijkervaring zie ik mogelijkheden die het verschil maken en laat ik niet na deze als advies te formuleren. Als expert doe ik suggesties over wat je zou kunnen doen. Als coach stel ik je pertinente vragen over hoe het komt dat je jouw voornemens al of niet waarmaakt en begeleid ik je naar een echte doorbraak.

Doorlichting en begeleiding van ontwikkelingstrajecten

Oriëntatiescan

Deze doelgerichte doorlichting peilt naar de manier waarop de mensen in jouw bedrijf samenwerken, wat hen aan de groep of het team bindt en hoe iedereen de werkrelaties verzorgt. De insteek kan algemeen en strategisch of concreet en praktisch zijn. Na afloop krijg je een wegwijzer die de troeven en ontwikkelkansen van je organisatie aanreikt. Zo weet je wat de hefbomen zijn voor nog meer enthousiaste en betrokken medewerkers en een nog meer slagvaardig en relevant beleid op het vlak van de menselijke factor in de organisatie.

Begeleiden van Talent Reviews

Door mijn samenwerking met TalentLogiqs kan ik je begeleiden bij het professionaliseren en objectiveren van het proces van de talent review. De Talent Review Profiler, een wetenschappelijk onderbouwd instrument, geeft je objectieve input die de inbreng van de leidinggevende combineert met het perspectief van de medewerker.
Heb je graag meer informatie? Wil je al even kennismaken en van gedachten wisselen?
Ik vertel je graag meer over mijn visie, aanpak en manier van werken.


Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

+32 (0) 479 07 53 83 / lut@lutpierre.be

Copyright by Lut Pierre. All rights reserved.