Een beleid is maar zo succesvol als het enthousiasme van de mensen om eraan mee te werken

Jouw strategische business partner, mentor en coach bij het uitwerken van de gepaste manier om in uitdagende omstandigheden, samen met de mensen in je bedrijf, mooie resultaten te blijven leveren.

Voor bedrijven en professionele organisaties

Wil je graag een cultuur creëren met meer resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheid? Streef je naar betrokkenheid van de mensen en is verbondenheid een belangrijke waarde van je bedrijf? Maar vind je het moeilijk om het evenwicht tussen beiden te vinden?


Ben je als bedrijf toonaangevend in je vakgebied, maar zet je het HR-beleid en de ontwikkeling van het talent binnen je organisatie nog niet in als strategische hefboom?

Dan ben ik graag je strategische business partner, coach en mentor om uit te zoeken hoe je in uitdagende en veranderende omstandigheden samen met de mensen in je bedrijf, mooie resultaten kan blijven leveren.

Voor leidinggevenden

Besef je dat je impact afhangt van het evenwicht tussen connectie maken en afstand bewaren, maar heb je het moeilijk met deze voortdurende evenwichtsoefening?


Ben je goed in je vakgebied en kan je het werk goed managen, maar ben je nog geen echte coach die de mensen stimuleert om zich te ontwikkelen?

Dan ben ik graag je mentor en coach bij het (her)ontdekken van je authentieke leiderschap, als de basis om op jouw manier verbindend en ontwikkelingsgericht leiding te geven.

Voor HR-professionals

Ben je HR-professional, komen er nieuwe verwachtingen op je af en wil je je ontwikkelen als facilitator van de organisatieverandering?


Wil je als een echte strategische business partner op een proactieve manier kunnen samenwerken met de directie en meer invloed hebben op het beleid van je bedrijf?

Dan ben ik graag je tijdelijke collega, mentor en coach bij het uitzoeken van nieuwe strategieën om invloed uit te oefenen en je rol op te nemen bij de cultuurverandering.

Voor experten

Ben je een expert, was je altijd gewoon om vooral op je kennis te vertrouwen om invloed uit te oefenen, maar heb je ervaren dat ook emotionele vaardigheden belangrijk zijn om connectie te maken?


Wordt je organisatie complexer of maakte ze een transitie door en ben je op zoek naar manieren om je staande te houden? Word je uitgedaagd om je professionele standaarden aan de heersende organisatiecultuur aan te passen en vraag je je af waar voor jou de grens ligt?

Dan ben ik graag je coach bij het exploreren van andere bronnen van invloed naast kennis en het leren invloed uitoefenen vanuit verbinding: verbinding met de uiteenlopende belanghebbenden en verbinding met wat speelt in de organisatie.
Heb je graag meer informatie? Wil je al even kennismaken en van gedachten wisselen?
Ik vertel je graag meer over mijn visie, aanpak en manier van werken.


Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

+32 (0) 479 07 53 83 / lut@lutpierre.be

Copyright by Lut Pierre. All rights reserved.